Complementair therapeut Mirentxu
De zorg met een totaal visie

Over mij


In het vroege begin van 2006 gaf mijn leraar me aan dat ik inderdaad energetisch ben. Maar ikzelf moest daaraan wennen, ik heb zelf een paar jaar nodig gehad om dit tot mijzelf door te laten dringen en te gaan ontdekken hoe ik daar dan vorm aan geef. 


Ik wijs je de weg met mijn aanwezigheid, met mijn voorbeeld en adviezen. 

De behandelingen die ik verzorg vindt u in de infotheek.

Ik ben geen religieuze persoon. Wat ik ook niet ben is iemand die zijn kennis en vaardigheden grotendeels uit boeken heeft gehaald. De Oosterse energetische therapeuten hebben tot op de dag van vandaag eeuwenoude kennis. En met succes want de kennis van het menselijk lichaam is werkelijk fenomenaal en overstijgt de westerse geneeskunst met gemak op vele vlakken. De westerse geneeskunst heeft zeker ook zijn waarde maar de Oosterse is nog steeds ondergewaardeerd en verdient dat niet. Ben je op gesprek gegaan bij een hulpverlener, maar voel je je niet helemaal op je gemak. Geef dan je zoektocht niet op en overloop je opties waarbij jij je op je gemak voelt. Er bestaan heel veel soorten 

Alternatieve geneeswijzen is een verzamelnaam die wordt gebruikt om het te onderscheiden van de reguliere geneeskunde In hoeverre die naam terecht is, kun je je echter afvragen. Deze manier van genezen bestaat namelijk al veel langer. De alternatieve behandelingen maken namelijk onder meer gebruik van inzichten uit diverse Oosterse behandelwijzen, waaronder de traditionele Oosterse behandelingen waar ik mee ben opgegroeid in mijn Indonesische cultuur. Het maakt onderdeel uit van een lange geschiedenis. Het is dus nuttig jezelf te realiseren dat er wel daadwerkelijk acties zijn die jij kan ondernemen tegen je gevoel in. Zelfs als wordt je ontmoedigd door je symptomen of eventueel door andere mensen,  jij hebt een keuze over wat jij doet.

 


Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  Acupunctuur

  APS Therapie

  Ayurveda

  Bloesemtherapie

  Craniosacraal therapie

  Chiropractie

  Euritmetherapie

  Edelsteentherapie

  Gestalttherapie

  Haptonomie

  Healing

  Homeopathie

  Hypnotherapie, zoals Regressietherapie

  Kunstzinnig therapie

  Mesologie

  Manuele geneeskunde

  Neuraaltherapie

  Neuromusculaire therapie

  Osteopathie

  Orthomoleculaire geneeskunde

  Quantum touch

  Reflexologie

  Reiki

 

 

© Praktijk Mirentxu - Zaandam