Complementair therapeut Mirentxu
De zorg met een totaal visie

Infotheek

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een massage voor een totale ontspanning zowel voor lichaam en geest. Massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling - manueel of met mechanische hulp - op de zachte weefsels van het lichaam 

Pitjit Massage 


Pitjit massage uit de gordel van smaragd Tot op heden is deze traditionele van generatie op generatie mondeling overgedragen massagekunst niet op schrift gesteld al vanaf de oudheid wordt in Indonesie pitjit binnen gezinnen, families en sociale kringen toegepast het is innig verweven met mijn cultuur. Ik streef  naar openheid en heerlijkheid u als mens mag er zijn  zonder angst en schaamte  u ligt heerlijk op de massagetafel ik masseer het lichaam van boven naar onder. 

Drukpuntmassage (shiatsu)


De behandel techniek is het zelfde als bij acupunctuur  in plaats gebruik te maken van naalden wordt bij drukpuntmassage of te wel shiatsu druk uitgeoefend met de duimen en vingers om acupunctuurpunten en spanningspunten op en in het lichaam positief te beïnvloeden .

Magnetiseren


Magnetiseren is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is. Tijdens een energetische behandeling met de lichaamseigen energie van de therapeut, wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam en geest gestimuleerd. Om de mens heen bevind zich een energieveld wat ook wel aura genoemd wordt en bestaat uit verschillende lagen. Door blokkades in het lichaam, de chakra's en door verkeerde balans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Magnetiseren kan preventief werken, blokkades krijgen geen kans om zich op te stapelen om vervolgens tot problemen te leiden.

 

© Praktijk Mirentxu