Β  Β  Β 
Β 
Complementair therapeut Mirentxu
De zorg met een totaal visie

Gastenboek, tips om mee te beginnen en te eindigen

Als je een berichtje neerzet dan kan het gastenboek voor de bezoekers die na je hier zijn een indruk geven van het goede werk wat door vele alternatieve genezers gedaan wordt.

Reacties, opmerkingen, anekdotes maar vooral de interesses en ervaringen zijn de belangrijkste redenen om elkaar hier erdoorheen te helpen. Je reactie over een ervaring of interesse hoeft niet perse in deze praktijk door je te zijn ervaren.

Een nickname mag maar ongepaste reacties en reclame worden verwijderd, je mailadres is niet verplicht.

Β 

Gastenboek

Loes V
13-03-18 15:14:16
Ik word er hier een beetje gemakkelijk van en merk dat ik het niet irritant vind. Waarom kan ze gewoon 'normaal' met me praten, zoals de rest van de niet spirituele wereld? Ze zit echt op een andere level dan ik en erger ik me daarom niet aan haar. Ik sta namelijk juist open voor de spirituele wereld.
Carry B
12-02-18 21:00:12
Fijne magnetiseuse werkt met eigen energie, maar niet met de energie rondom mij. Ik zet mijn eigen ego opzij, zodat de energie terecht komt bij mij zonder tussenkomst van vanalles
Francis
09-02-18 19:36:59
Het lijkt me eens interessant om te kijken hoe iedereen denkt over alternatieve therapieΓ«n zoals paragnosten, magnetiseren, aura healing en andere spirituele dingen in Zaandam
Arie
09-02-18 18:34:08
Omdat ik ook erg gespannen was, verdiepte ik mij in de energetische therapie en las ik op deze site toevallig over de gespannen situatie waar ik in zit, die voor mij als een wonder klonk. Ik besloot om het te proberen, al kon ik me niet voorstellen dat het zo simpel voor mijn problemen kon zijn.
Elly
09-02-18 18:27:33
We zijn ontzettend blij dat we je site hebben gevonden ik veranderde van een dood vogeltje op de bank, tot een vrouw wat weer grotendeels haar leven heeft opgepakt.

Β Β© Praktijk Mirentxu

Β