Complementair therapeut Mirentxu
De zorg met een totaal visie

Algemene voorwaarden

1: Behandelingen geschieden volgens afspraak.

2: Cliënten dienen altijd eerst naar een reguliere arts te gaan om bepaalde ziektes uit te sluiten zoals ongeneeslijke ziektes.

3: Als u onder doktersbehandeling bent overleg dan altijd met de arts wat hij/zij adviseert.

4: Behandeling bij een bepaalde ziekte kan eventueel wel maar dan alleen met toestemming van de behandelend arts en/of specialist.

5: Medicijn gebruik dient u vooraf te melden (Bij het 1e gesprek) wordt de medicatie na het 1e gesprek aan u voorgeschreven dient u dit te melden bij de eerst volgende behandeling.

6: Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder schriftelijke toestemming van u nooit aan derden verstrekt en/of openbaar gemaakt.

7: U dient ervoor te zorgen dat u gewassen en schoon bent bij aanvang van een behandeling.

8: Betaling dient na de behandeling voldaan te worden in verband met de veiligheid verzoeken wij u om gebruik te maken van de pin mogelijkheid. Ontvangt u van ons een e-mail met betaallink dan volgt u de aanwijzingen.
Alleen bedrijven hebben de mogelijkheid om via factuur te betalen.

9: Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur voor aanvang of niet komen op de afspraak worden de kosten van een behandeling met een minimum van €39,00 in rekening gebracht.

10: In geval van overmacht houdt Praktijk Mirentxu zich ten alle tijden het recht voorbehouden om de afgesproken behandeling te annuleren en op te schorten naar een ander tijdstip.

11: Alle behandelingen zijn niet erotisch getint en zullen dit ook niet gaan worden.

12:Bij wangedrag van cliënt wordt het consult/behandeling stop gezet.met wangedrag wordt verstaan lichamelijk en geestelijk geweld oneerbaar gedrag en seksuele intimidatie zowel verbaal als lichamelijk.

13: Houdt rekening met mogelijke uitwerking in uw lichaam bv.moeheid koud-warmgevoel en/of een emotioneel-verwerkingsproces niet ieder persoon is het zelfde het hoeft niet altijd voor te komen.

14: Praktijk Mirentxu kan niet aansprakelijk gesteld worden voor Materiële en immateriële schade die ontstaan zijn voor, tijdens en na de behandeling alsmede het verblijf in de gehele praktijkruimtes of behandelingen op locatie. 

 

© Praktijk Mirentxu